Over ons

Phonestuff is een frisse onderneming die zich richt op de in- en verkoop van toestellen. Heeft u een nieuwe telefoon nodig? Dan bent u bij ons op het goede adres! Phonestuff heeft namelijk een constante aanbod van verschillende toestellen.

Het aanbod van Phonestuff bestaat zowel uit Refurbished Toestellen als Nieuwe Producten. Wat is het verschil? Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die gerenoveerd zijn. Hierbij is zowel de behuizing als de interne hardware vervangen. Deze iPhones zijn dan ook 100% krasvrij en in nieuwstaat. Bij gebruikte iPhones wordt de interne hardware ook gecontroleerd en waar nodig vervangen. De behuizing wordt echter niet vervangen, waardoor het toestel zeer lichte gebruikerssporen zou kunnen bevatten.

U kunt bij Phonestuff ook terecht voor al uw iPhone-accessoires. Op de website treft u een uitgebreid assortiment aan hoesjes, screenprotectors, opladers en dergelijke. Zo kunt u bij het aanschaffen van uw nieuwe toestel direct de bijbehorende accessoires opzoeken. Dat is wel zo makkelijk!

Phonestuff heeft kwaliteit en service hoog op het vaandel staan! U kunt daarom altijd rekenen op een gastvrij ontvangst, goede service en natuurlijk: een goedwerkende iPhone. Voor de refurbished iPhones ontvangt u dan ook altijd 6 maanden garantie! Voor de nieuwe producten geldt de standaard fabrieksgarantie. Ondanks de hoge kwaliteit en goede service hanteert Phonestuff altijd scherpe tarieven voor de aanschaf van uw nieuwe iPhone!

 

Adresgegevens
Phonestuff
Industrieweg 40
3401MA IJsselstein

Contactgegevens
06-17838060
info@phonestuff.nl

Bedrijfsgegevens
Handelsnaam: Phonestuff V.O.F.
Kvk-nummer: 62405500
BTW-nummer: NL854805060B01